Skip to main content

Plastikhest skaffer 260.000 kroner til Ukraine

I forbindelse med det internationale stævne Horses & Dreams på Hof Kasselmann i Hagen blev en meget speciel plastikhest bortauktioneret på en velgørenhedsauktion.
| admin

Plastikhesten i de blå-gule farver blev under en auktion i forbindelse med det internationale stævne på Hof ​​Kasselmann solgt til Achleiten Slot. Horses & Dreams-arrangøren Ullrich Kasselmann rejste forleden personligt til Østrig for at overdrage det unikke kunstværk til dets nye ejere og for at udtrykke sin taknemlighed.

Den firbenede fredsambassadør blev erhvervet for 30.500 euro af Elisabeth Sissy Max-Theurer og hendes datter Victoria.

Ullrich Kasselmann forhøjede summen med 5.000 euro, hvilket betød, at bistandsorganisationen Welthungerhilfe og projekter til Ukraine blev tildelt i alt 35.500 euro.

Kasselmann er glad for at have fundet lige så passionerede mennesker i form af Max-Theurer-familien:

“Welthungerhilfe-initiativet “Ridning mod sult” er en meget vigtig sag, og vi er nødt til at blive ved med at sprede dette budskab. Kunstnergruppen Lackaffens liveperformance, hvor de malede hesten og den efterfølgende velgørenhedsauktion var et vigtigt skridt i den retning. Derfor ville jeg selv være i Achleiten for at overrække hesten og sætte fokus på projektet igen.”

Sissy Max-Theurer og hendes datter Victoria Max-Theurer har været involveret i mange forskellige velgørenhedsprojekter i årevis. Max-Theurer-familien er et velkendt navn i ridesporten.

I perioden fra 1980 i Moskva til 2016 i Rio de Janeiro er drømmen om De Olympiske Lege gået i opfyldelse for Sissy Max-Theurer og hendes datter Victoria syv gange. Sissy Max-Theurer er den eneste østriger, der har vundet en guldmedalje i dressur.

Om Welthungerhilfe

Hos Welthungerhilfe investeres donationer i forskellige humanitære projekter. Generalsekretær og adm. direktør for Welthungerhilfe, Mathias Mogge, præsenterede nogle af dem på velgørenhedsauktionen og takkede Ullrich Kasselmann og Gudrun Bauer (Bauer Media), som sammen lancerede initiativet “Ridning mod sult”.

Siden 2012 har ryttere og rideentusiaster støttet Welthungerhilfe e.V.s arbejde med forskellige kampagner under banneret “Ridning mod sult”.

Kilde: Hof Kasselmann