Skip to main content

Pt. ingen tilskuere til championatsfinalerne

Finalerne i Pavo og Dansk Ride Forbunds championater for ungheste finder sted i uge 41 på Blue Hors. De gældende forsamlingsrestriktioner betyder dog, at stævnet risikerer at blive uden publikum.
| admin

Finalerne i Pavo og Dansk Ride Forbunds championater for ungheste i dressur og springning er hvert år en spændende begivenhed i dansk ridesport og ridehesteavl, og i år indtager championatsfinalerne opvisningshallen på Blue Hors den 8. – 11. oktober.

I henhold til de gældende regler om forsamlingsrestriktioner ifm. COVID-19 er der på nuværende tidspunkt ingen mulighed for at åbne stævnet for tilskuere, men de gældende restriktioner løber foreløbigt kun til den 4. oktober, hvor regeringen vil komme med en ny udmelding.

Derfor vil der senest den 5. oktober udgå en ny melding fra stævnearrangøren, om hvorvidt forsamlingsrestriktionerne er uændrede, eller om der åbnes for billetsalg. 

Bluehors.com vil løbende blive opdateret.

Se med via livestream

Finalerne i springning afvikles i alderskategorierne 4-, 5- og 6-års og i dressur i alderskategorierne 4-, 5-, 6- og 7-års. Her kan du læse alt om championatsfinalerne.

Heldigvis livestreamer Zibrasport Equest fra alle fire konkurrencedage (torsdag-søndag).

//Pressemeddelelse//