Skip to main content

Q&A med Carl Hester

Hvordan tackler superrytter Carl Hester corona-situationen? Og hvordan forbereder han og Charlotte Dujardin sig på kommede store stævner? Det og meget mere kan du få svar på i denne Q&A som Your Horse Virtually Live lavede i fredags.
| admin

Carl Hester er uden tvivl en af verdens mest populære dressurryttere – og også en af verdens allerbedste, og nu kan du, og alle andre der er fan af Carl, komme helt tæt på den engelske rytter.

Alle har kunnet stille spørgsmål
Tusindvis af hesteglade mennesker har sendt spørgsmål til Carl, som han svarer på i interviewet, der ligger i de to videoer nedenfor. Derudover fortæller han blandt andet, hvordan han under pandemien har brugt tiden på at lære sine heste bedre at kende og arbejde på farmen.

OL i Tokyo… engang.
Når det handler om det udsatte OL, er Carl Hester ikke så bekymret for både han og Charlotte Dujardins heste er forholdvis unge og tager bestemt ikke skade af at blive modnet lidt mere inden et OL. Begge ryttere har deltaget i lokale stævner for at holde sig selv og hestene i form, og det har været rigtig fint. Selvfølgelig, opfører Charlotte (Dujardin red.) sig om hvert eneste stævne er et OL, siger Carl med et glimt i øjet, inden han begynder at svare på spørgsmål.