Skip to main content

Regitze Ericsson – ny holdleder for pony & children

Dansk Ride Forbund kan nu sætte navn på den nye holdleder for pony & children i springning, og det bliver Regitze Ericsson, som er udvalgt til posten.
| admin

For at understøtte talent- og elitearbejdet i springningen endnu mere, søgte rideforbundet i starten af januar en holdleder til pony & children-springningen. Holdlederen skal arbejde tæt sammen med både landstræneren og elitesportschefen for springning. Og valget er faldet på Regitze Ericsson, som er opvokset i en inkarneret hestefamilie.

Administrativt stærk og stor erfaring inden for springsporten
Dansk Ride Forbund skriver: Regitze Ericsson er 28 år og arbejder som daglig leder hos Nordøstsjællands Rideklub, hvor hun er ansvarlig for elevskolen, klubbens pensionærer, den daglige pasning af klubbens heste samt undervisning af både elevskole- og privatryttere. Hun er vokset op i en inkarneret hestefamilie og har selv sprunget på internationalt plan, da hun var yngre, samt været ansat som rytter og underviser i en springstald, og dermed er hun både er administrativt stærk og har den fornødne indsigt i sporten. Det glæder elitesportschef, Janni Thermann, som ser frem til det nye samarbejde: ”Det var vigtigt for os at finde en person, som selv brænder for sporten og dens udvikling, og som har flair for at koordinere og planlægge, og der må man sige, vi har ramt plet med Regitze”, fortæller hun.

Brænder for at arbejde med børn og unge
Og Regitze ser ligeledes frem til samarbejdet med både landstræneren og elitesportschefen samt til at komme i gang med at sætte sit præg på talentudviklingen af de unge springryttere – en gruppe hun brænder særligt for: ”Jeg er vant til at arbejde med børn og unge, og det er virkelig noget, jeg brænder for. Jeg glæder mig til at få etableret en god og tæt relation til rytterne og deres forældre, så vi i fællesskab kan få skabt et så stærkt fundament for deres udvikling som muligt”, afslutter hun.

Kilde: Dansk Ride Forbund