Skip to main content

Så er der nyt magasin på gaden!

Glæd dig til efterårsnummeret af Riders NOTEBOOK, som er sprængfyldt med spændende læsestof! Læs bl.a. om en pensioneret verdensstjerne, en nuværende dressurstjerne og en upcoming springstjerne i dansk ridesport.
| admin

Så er efterårsferiens læsestof klar til dig. Smæk benene op, ha’ en god kop kaffe eller varm kakao klar og dyk så ned i det nyeste Riders NOTEBOOK magasin, som udkommer i dag. Læs det gratis som Premium medlem her.

Kom tæt på dressurens store stjerner

I denne udgave kommer du helt tæt på nogle af dansk ridesports lysende stjerner. Forsiden taler næsten for sig selv! Under VM i august sagde vi farvel til en af dansk og international dressurs helt store stjerner, nemlig Atterupgaards Cassidy. Afskeden med topsporten gjorde tydeligt indtryk på både de mange fans gennem 12 år med Cathrine Laudrup-Dufour på ryggen – og ikke mindst på Cathrine selv, og derfor har vi selvfølgelig dedikeret forsiden til den nu pensionerede superstjerne. I magasinet kan du læse et portræt af netop Cassidy og hele hans rejse med Cathrine fra juniordressur til verdenstoppen, ligesom vi har givet “Det sidste ord” til Cathrine, som giver en rørende tak til sin bedste ven.

Du kan også glæde dig til at møde en anden dansk dressurstjerne, som lige nu slet ikke er til at stoppe. Hun vandt fornyligt UVM for 5-års, og i weekenden tog hun også sejren ved Pavo og DRFs championatsfinaler med selv samme hest, nemlig Lyngbjergs St. Paris. Der er selvfølgelig tale om ingen andre end Victoria Vallentin. Vi har mødt den 25-årige verdensmester til en snak om UVM og livet som selvstændig.

En kommende dansk springstjerne?

Også i springsporten er der noget at holde øje med i fremtiden. Et helt særligt talent på bare 10 år har direkte kurs mod stjernerne, og hun er ikke til at stoppe. Palma Sophie Jansson-Christensen ligner en helt almindelig 10-årig pige, men alt hun drømmer om lige nu er at blive 11 år, så hun kan få sit FEI-pas og starte internationale stævner. Kom tæt på det store springtalent i magasinet.

Derudover kan vi ikke komme udenom, at efteråret er over os, og vinteren er på vej. Derfor har vi samlet temaer om bl.a. pelsskifte og dækkener samt fede vinterjakker til at holde varmen, når det bliver rigtig koldt. Du får også et stort tema om VM i military, lusitanoer, blogspot og historiske hesteracer, så der er rigeligt at give dig i kast med!

Læs magasinet GRATIS som Premium medlem

Er du Premium medlem på Zibrasport Equest, kan du læse online-udgaven af magasinet ganske gratis lige her. Er du ikke Premium medlem, skal du dog ikke snydes for magasinet. Du kan købe det i udvalgte butikker og kiosker (se forhandlerlisten her), købe online-udgaven for 29 kr. eller oprette et abonnement på det fysiske magasin her på Riders NOTEBOOK.

Det nye Riders NOTEBOOK magasin er på gaden i dag! Som Premium medlem kan du læse det gratis på Zibrasport Equest.