Skip to main content

Daniel Bachmann og Marshall-Bell fik fine procenter i Tyskland

I weekenden deltog Daniel Bachmann Andersen og den kun otteårige Marshall-Bell i finalen i Louisdor-Preis. Og selv om det ikke blev til en placering helt i toppen, så red Daniel alligevel til flotte procenter på den unge hest.
| admin

Tilbage i oktober var Daniel Bachmann Andersen og Marshall-Bell en tur i Tyskland, hvor de stillede til start i Louisdor-Preis, et stævne for særligt talentfulde, unge heste.

Det var samtidig ekvipagens internationale debut. De fem dommere gav Daniel og Marshall 71,568 procent, hvilket var nok til sejren foran de otte andre ekvipager.

Finalen i turneringen fandt sted i weekenden, og endnu engang var Daniel og Marshall taget sydpå. Denne gang var det dog Grand Prix, de skulle prøve kræfter med.

Den forholdsvis nye kombination, der kun har dannet par siden sommer, scorede 71,3 procent, hvilket rakte til en placering som nummer syv i det stærke felt.

Klassen blev vundet af Sandra Nuxoll og den ligeledes otteårige Bonheur de la Vie.

Placeret som nummer to var Hubertus Schmidt og Denoix, mens Dorothee Schneider blev treer på First Romance.

Se resultatlisten

I vores aktuelle serie med netop Daniel Bachmann Andersen kan du få et indblik i hans hverdag som selvstændig dressurrytter:

Walk and Talk med Daniel Bachmann Andersen

Daniel og Tiril – par privat og professionelt

Daniel Bachmanns heste i stalden