Skip to main content

Schou løb med sejren i CSI2* Grand Prix i Boxen

Der har været masser af springning på programmet ved World Cup Herning 2023, og lørdag aften var der masser af spænding i Jyske Bank Boxen, hvor der var Stutteri Ask Grand Prix på programmet. 
| Louise Woss Sigerslev

Her mødtes 36 ekvipager på den 145 cm høje bane, hvor banebyggerteamet ledet af Rasmus Rise, havde lavet en udfordrende bane. Fire ekvipager red fejlfrit i hovedrunden, og dermed var det blandt disse fire, at vinderen af årets Stutteri Ask Grand Prix skulle findes. 

Den første på banen i omspringningen var irske Shane Carey, som i sadlen på Candy e. Coventry/ King Loui leverede en fejlfri og hurtig runde, og dermed lagde han pres på de øvrige tre. Efterfølgende kom Christian Jansen på banen med Stenvangs Daiquiri e. Catoo/ Clarimo, og også han leverede en fejlfri runde, dog en smule langsommere end Shane, og dermed lagde han sig ind på en foreløbig andenplads. Efter Christian fulgte tyske Magnus Schmidt med Miss Balou e. Balou du Rouet/ Cornet Obolensky, som fik et nedslag i omspringningen. 

Schou red sejren hjem

Sidste mand i omspringningen var Andreas Schou, som i sadlen på den 9-årige Lady Corlina e. Casiro 3/ Corlensky leverede et lynhurtigt ridt, og med et publikum, der sad helt ude på kanten af stolene, blev han heppet i mål og modtog et stort bifald, da det var en realitet, at sejren var i hus. 

– Det har været en rigtig god dag, og det var en dejlig afslutning på stævnet for mig. Jeg er rigtig rigtig glad, fortalte Andreas efter sejren. 

Femtepladsen i klassen blev sikret af danske Zascha Nygaard Lill som red med én enkelt tidsfejl i sadlen på en velspringende Stanley e. Stakkato/ Calido I. 

Kilde: World Cup Herning

Du kan se hele klassen i arkivet hos ClipMyHorse.tv HER