Skip to main content

Se med live fra årets PEEK finale på lørdag

Ti finalister er klar til at vise deres heste frem og dyste om titlen som årets PEEK vinder på lørdag. Du kan se med GRATIS fra finalen på Zibrasport Equest!
| admin

Det er blevet tid til, at årets PEEK vinder skal findes, og igen i år afvikles finalestævnet på Blue Hors – som noget nyt kan du ganske GRATIS se med fra finalen på Zibrasport Equest, uanset om du er Premium medlem eller ej. Det kræver blot, at du er logget ind med en gratis Basis profil.

Hvad går det ud på?

Siden juni har årets PEEK konkurrence i samarbejde med ECCO, Catago, Riders NOTEBOOK og Pavo været i gang på bloggerportalen Riders NOTEBOOK. En konkurrence hvor ryttere på tværs af niveau, discipliner og racer kan deltage på lige vilkår ved at skrive blogindlæg om livet med hest på Riders NOTEBOOK. Ti finalister er udvalgt blandt de mange dygtige bloggere, og disse får nu mulighed for at vise deres heste frem foran dommere på Blue Hors nu på lørdag den 29. oktober, hvor vinderen skal findes.

Læs mere: Årets PEEK konkurrence er skudt igang

Og der er vilde præmier på højkant til konkurrencens vindere!

  1. pladsen kan se frem til at modtage præmier fra Pavo, Ecco og Catago Equestrian til en samlet værdi af hele 30.000 kr.
  2. og 3. pladsen kan glæde sig til præmier til en værdi af henholdsvis 15.000 kr. og 6.000 kr.

Sådan afvikles finalen

På Blue Hors er der lagt op til et brag af en finale for de ti finalister, der bl.a. vil få undervisning af berider på Blue Hors Tanja Joensen. Det er undervisningen og præmieoverrækkelsen, som du kan glæde dig til at se med fra på Zibrasport Equest. Undervisningen foregår fra kl. 10:45-13:15, mens præmieoverrækkelsen er kl. 15:10. Følg PEEK finalen på lørdag her.

Du kan se årets finalister her.