Skip to main content

Flotte priser ved auktionen på Blue Hors

I forbindelse med Blue Hors Dressurfestival blev der afviklet en ridehesteauktion over 11 heste, og alle fandt nye ejere.
| admin

Blue Hors Autumn Auction 2022 blev en succes. Lørdag aften den 12. november under Blue Hors Dressurfestival satte hingstestationen/salgsstalden 11 heste under hammeren. De blev alle solgt til købere i ind- og udland, og flere af køberne var tilstede i hallen. Jublen var stor, når hammeren faldt til fordel for købere i hallen, og flere publikummer var mødt frem for at følge auktionen live i hallen.

Auktionarius Frederik de Backer svingede hammeren over de 11 auktionsheste, og der blev solgt heste for knap 2,5 millioner danske kroner den lørdag aften.

Den tyske Grand Prix-rytter Susanne Krohn, købte 4 heste på auktionen. Foto: Blue Hors

Auktionens absolutte højdespringer blev De Niro-sønnen Dr. Weihegold, der blev fremvist af Blue Hors berider Laura Kristine Thorup. Dr. Weihegold e. De Niro gik for 101.000 € til en internetbyder fra Tyskland. Hesten er bor til den verdensberømte Weihegold e. Blue Hors Don Schufro redet af Isabell Werth.

Auktionens næst dyreste hest blev unghingsten Blue Hors Florent e. Floriscount, der gik for 39.000 € til en byder i salen. Florent blev fremvist af berider Ulrik Falbe-Hansen.

Se priser og kollektion: Blue Hors