Skip to main content

Sport 2021 aflyst – Tobias nomineret til Årets Sportsnavn

For andet år i træk er det på grund af corona ikke muligt at gennemføre den traditionsrige sportsgalla i Jyske Bank Boxen i Herning. Under Sport 2021 skulle Årets Sportsnavn afsløres, og pararytter Tobias Thorning Jørgensen er nomineret til den pris.
| admin

Siden begyndelsen af nullerne har den årlige hyldest af de største danske idrætspræstationer ellers været afviklet lige efter nytår med op mod 10.000 feststemte tilskuere og en million tv-seere på DR. Showet er et samarbejde mellem DR, MCH, DIF, Team Danmark og Sport One.

Beslutningen om ikke at gennemføre ’Sport 2021’ i Jyske Bank Boxen som planlagt lørdag den 8. januar kommer, efter der politisk er blevet indført en række nye tiltag, der skal bremse spredningen af corona, herunder nedlukning af lokaliteter som Jyske Bank Boxen.

Tobias Thorning Jørgensen med sin anden guldmedalje ved PL i Tokyo. Foto: Lars Møller.

Pararytter Tobias Thorning Jørgensen er en af de 15 nominerede sportsfolk til den præstigefyldte titel: Årets Sportsnavn.

Prisen som Årets Sportsnavn er blevet uddelt siden 1991 af DIF i partnerskab med Jyllands-Posten. Siden 2019 er der indgået et rent sportsligt partnerskab, og prisen uddeles nu af DIF og Team Danmark.

DIF og Team Danmark udpeger i alt 15 nominerede til prisen som Årets Sportsnavn, hvorefter der sættes navn på de tre finalister. Det er dommerkomitéen, som afgør, hvem der skal være den endelige vinder af prisen som Årets Sportsnavn 2021.
Læs mere om prisen: Tobias Thorning er nomineret til Årets Sportsnavn!

En ærgerlig, men nødvendig beslutning
Administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen ærgrer sig over, at coronapandemien også i 2022 får konsekvenser for den traditionsrige fest i MCH.

– Aflysningen er en nødvendig beslutning, der i år er ekstra ærgerlig, fordi sportsåret 2021 har budt på så meget, der fortjener at blive fejret og hyldet i det store gallashow. Samtidig har coronaaflysningen desværre også konsekvenser for mange andre end MCH. Vi ser frem til i årene fremover at fortsætte den mangeårige tradition, der går tilbage til år 2000 i et meget tæt og stærkt samarbejde med DR, Danmarks Idrætsforbund, Team Danmark og Sport One, siger Georg Sørensen.

Læs mere om beslutningen HER