Skip to main content

Springhestene er fundet til UCH2023

Dansk Varmblods Egnethedstester for springhestene er nu afsluttet, og dermed er der sat navne på de 44 ekvipager, som får adgang til Unghestechampionatet i Herning.
| admin

Hele 119 springheste har været bedømt i tre af Dansk Varmblods regioner fordelt på region 6 i Ikast Rideklub, region 2 hos Riders Cup samt i region 3 hos Stutteri Ask. 44 ekvipager er nu kvalificeret til Unghestechampionatet i Herning, når Dansk Varmblod afholder sin traditionsrige hingstekåring, som i 2023 bliver afholdt fra den 8. – 12. marts. 

Dommerne Johnny Hansen, Bo K. Møller, Signe Wiese samt Allan Bilgrav har bedømt de 119 ekvipager og den ekvipage der fik flest point på landsplan er Maria Bjørnkjær Asferg  på hesten Nørremøllehøjs Silver Light e. Silvaner D.C./Candillo opdr. Christina Møller og Uwe Thomsen, Silver Light har haft bedækningstilladelse i Dansk Varmblod, og den opnåede en totalscore på 862.50 point med 9,0 i kapacitet og teknik, skarpt efterfulgt af Søren Møller Rohde på Cibelle Ask e. Ci Ci Senjor Ask/Favorit Ask opdrættet på Stutteri Ask, som ligeledes opnåede en totalscore på 862,50, men med 8,5 for kapacitet og 9 for galop. 

Der er ialt udtaget 44 ekvipager og 11 er udtaget som reserver. Listen over udtagne springheste samt reserver kan ses HER.

Køb billetter til Hingstekåringen: Dansk Varmblod – Online billetsalg (billetten.dk)