Skip to main content

Gratis entré samt livestreaming fra Blue Hors Dressurfestival

I weekenden den 10. til 13. november afvikles lands- og internationalt stævne, Blue Hors Dressurfestival med finale i Bundgaard X Trolle Cup. Der er gratis entré og Zibrasport Equest livestreamer alle dage
| admin

Blue Horse Dressurfestival blev afviklet første gang tilbage i 2013. Det er blevet et veletableret stævne, som tiltrækker ryttere fra både ind- og udland til de smukke rammer på Blue Hors. Stævnet byder på både landsstævneklasser (fra MB og optil til Grand Prix), Youngster Cup, finale for Bundgaard Byg X Trolle Cup, internationale dressurklasser (CDI3*-dressur) Nogle af Danmarks bedste dressurryttere er til start i smukke og komfortable omgivelser, for stævnet afholdes i den opvarmede Blue Hors opvisningshal, som til arrangementet er smukt pyntet. 

Lørdag aften afvikles Blue Hors Autumn Auction, der er Blue Hors’ efterårsauktion – 11 heste er at finde i kollektionen. Blue Hors Autumn Auction er en hybrid auktion, hvor der kan bydes såvel online, via telefonen eller ved tilstedeværelse på Blue Hors lørdag den 12. november. Du kan byde på dine favoritter allerede fra 10. november kl. 17 på auction.bluehors.com

Foto: Blue Hors

Finale i Bundgaard Byg X Trolle Cup

Under Blue Hors Dressurfestival afholdes finalen i den traditionsrige og landsdækkende dressurturnering Bundgaard Byg Cup. Konkurrencen bliver redet over to spændende runder: først en kvalifikation i Intermediaire I og dernæst en finale i Intermediaire I Kür. De bedste ryttere går videre til kürfinalen om søndagen for at dyste om den prestigefyldte titel som vinder af Bundgaard Byg X Trolle Cup.

Læs mere: 18 dressurryttere klar til Bundgaard X Trolle Cup finale

International stor og lille tour

Foruden landsstævneklasser op til Grand Prix afvikles en international stor og lille tour. Første internationale klasse er Grand Prix fredag kl. 18.50 umiddelbart efter den nationale Grand Prix-klasse med 12 starter. Daniel Bachmann Andersen får international debut med Vayron den godt 190 cm store Vitalis-søn. Nanna Merrald Rasmussen er til start med Blue Hors Don Olymbrio og Blue Hors Zirrus. Der er repræsentatner for 7 nationer til start i de internationale konkurrencer, som fortsætter med Greand Prix kür lørdag og Grand Prix Special Søndag, mens lille tur afvikles i weekenden med Prix st. George og Intermediaire I.

Youngster Cup – fremtidens topheste?

Blue Hors er dybt forankret i avlen og avlsarbejdet kombineret med international sport. Derfor er der på stedet en helt naturlig interesse i udviklingen af unge heste frem mod de største opgaver. Derfor blev der for år tilbage indført en Youngster Cup, der er en konkurrence åben for 7- og 8-årige dressurheste. Første afdeling rides lørdag i MA1 og anden afdeling om søndagen i Prix St. Georges. Den samlede vinder af Youngster Cup er den ekvipage med det sammenlagt højeste antal procentpoint for de to klasser.

15 heste er tilmeldt og blandt dem VM-guldvinderne fra Herning: Carina Cassøe Krüth med Tapdanze Firfod e. Sezuan og Nanna Merrald Rasmussen med Blue Hors Kingston e. Glock’s Toto Jr.

Zibrasport Equest livestreamer alle dage

Hele stævnet livestreames på Zibrasport Equest. For vores Premium Medlemmer er det gratis at følge med, mens det for Basic Medlemmer koster 129 kr. for adgang til hele stævnet.

Du kan se med fra Bundgaard Byg x Trolle Cup finalen søndag helt GRATIS.

Husk at du kan købe video af dit ridt i bedste kvalitet – ser mere her