Skip to main content

Stærkt comeback til Bella Rose og Isabell Werth

Siden 2019 har Isabell Werth ikke været til start på Bella Rose. Det blev der lavet om på onsdag, hvor hun vandt Grand Prix ved CDI4* i Mannheim.
| admin

Næsten to år er gået siden Isabell Werth stillede til start ved Longines FEI European Dressage Championship 2019 i Rotterdam på tophesten Bella Rose. Siden har der været stilhed fra deres side, men onsdag eftermiddag var de tilbage på stævnebanen.

Ved CDI4* i Mannheim, hvor Charlotte Heering repræsenterer Danmark på bedste vis, viste Isabell og Bella Rose, at de bestemt ikke har glemt dressurens sværeste øvelser.

Intet mindre end 79.957 % fra de fem dommere, der alle havde det tyske makkerpar placeret som nummer et, blev det til i Grand Prix. – et imponerende comeback for den tyske ekvipage, som med præstationen melder sig ind i kampen om en OL-plads.

Der var tysk dominans i toppen af klassen, hvor Jessica von Bredow-Werndl blev toer, mens Matthias Alexander Rath hentede en placering som nummer tre hjem.

Charlotte Heering og Bufranco endte på en flot sjetteplads i det stærke felt.