Skip to main content

Startlisten til DM i dressur er offentliggjort

Deltagerlisten til årets DM i dressur for seniorer er nu klar. I alt skal 20 ekvipager kæmpe om titlen, og du kan bl.a. glæde dig til at se Carina Cassøe Krüth og HEILINE’S DANCIERA, Cathrine Dufour og VAMOS AMIGOS samt Anna Zibrandtsen på DETROIT live her på sitet.
| admin

Fredag den 4. september fløjtes Equitour endelig i gang. Derefter venter tre dage med dressur på højeste niveau, når landets bedste ryttere mødes for at konkurrere. Og du kan følge alle klasserne her på Zibrasport Equest.

Udskydelsen af OL i Tokyo til 2021 har forlænget spændingen lidt ekstra og fået nogle nye kombinationer i spil, bl.a. det nye makkerskab mellem den tredobbelte Verdensmester, Fiontini og Andreas Helgstrand.

Udover Andreas består deltagerlisten til DM for senior af den danske A-trup bestående af Cathrine Dufour, Carina Cassøe Krüth, Anna Kasprzak, Agnete Kirk Thinggaard, Marianne Yde Helgstrand og mange flere.

Flere medbringer sågar flere heste, så der er i den grad lagt op til et brag af en kamp om guldet til dette års DM for senior, hvor den indledende runde afvikles om lørdagen og finalen om søndagen. Dertil gæster de dygtige para-ryttere Equitour fredag, lørdag og søndag, lyder det i en pressemeddelelse.

Den samlede deltagerliste i DM-klassen for seniorer finder du her.

Glæd dig til masser af dressur fra fredag

Europamester til start

Mens DM for seniorer finder sted lørdag og søndag, så skal Danmarks bedste U25-ekvipager allerede kåres i løbet af fredag og lørdag, og der kan seerne glæde sig til at opleve den nykårede Europamester, Anne-Mette Strandby Hansen og Foco Loco w.

Se startlisten her

Streaming-info

Hvis du gerne vil se med fra Equitour Denmark d. 4. – 6. september med blandt andet DM i dressur for seniorer og U25, DM i paradressur, Bundgaard Byg Cup og Elevskole Cup, så er det bare med at klikke her. Vi streamer alle klasser – alle dage.

Start- og resultatlister kan ses her

Pris:
Premium Medlemmer: Gratis
Pay per View: 129 kr. (gælder alle tre dage)

Se mere her Equitour Denmark