Skip to main content

Status på VM for islandske heste 2021

I august 2021 skal VM for islandske heste afvikles i Danmark, men det er klart, at situationen med Covid-19 får alle til at sætte spørgsmålstegn ved store events næste år. Meldingen fra arrangørerne af VM2021 er dog klar – de arbejder målrettet på at gennemføre mesterskabet. Læs hele udmeldingen nedenfor.
| admin

Fremtiden er på nuværende tidspunkt ikke til at forudsige, og vi vil derfor gerne lave et status på arbejdet og forberedelserne til Verdensmesterskabet 2021 – set gennem ’Corona briller’.

Forberedelserne til Verdensmesterskaberne 2021 (VM2021) i Herning, Danmark er i fuld sving – selv om det selvfølgelig er svært at forudsige, hvordan Covid-19 situationen sommeren 2021. Men en ting er sikkert:

FEIF og arrangørerne af verdensmesterskaberne arbejder målrettet på at gennemføre VM i Herning i august 2021.

Planlægningen er i fuld gang med design af baner, frivillige hjælpere, tilskuere, forhandlere/udstillere og meget mere. Men vi arbejder selvfølgelig med forskellige løsninger for at gennemfører eventet, så det følger de danske myndigheders anbefalinger. Vi tager dette meget seriøst, og det er vigtigt for os, at fra ankomst til afrejse – er et besøg ved VM2021 sikkert og ansvarligt.

Du kan allerede nu sikre dig din billet her

Og følge med på www.vmdenmark.com