Skip to main content

Basic riding theory – such a cool initiative

( Ny video) Hvordan holder man nye ryttere i sporten og motiverer dem til at blive ved med, at synes ridning er sjovt? Det har Alexandra og Anne Sophie Gerstorf Sørensen, der har omdannet Skanderborg Ridecenter til Christiansminde Ridecenter, en vision for. Du kan høre alt om deres gode idéer og nytænkende måde at gøre teori underholdende og spændende i indslaget.
| admin

Se indslaget: Teori i øjenhøjde

– Det hele startede med, at vi tænkte over, hvordan vores teoriundervisning skulle være fremover… Vi kom på, at vores elever er på nettet, og de ser videoer på Youtube hele tiden. Så vi ville imødekomme dette, fortæller Alexandra og Anne Sophie Gerstorf Sørensen i vores nye indslag med dem.

I første indslag om Alexandra og Anne Sophie Gerstorf Sørensen på 20 og 24 år fik du et indblik i livet som iværksættere og ansvarlige for Christiansminde Ridecenter – tidligere kendt som Skanderborg Rideklub:

Og i dette indslag kommer du så med i maskinrummet – vi får en masse læring om, hvordan man kan gøre teoriundervisning interessant og underholdende, så de yngste elever også har lyst til at deltage.