Skip to main content

Trine Mittag Jensen: Flotte ture i Tyskland

Trine Mittag Jensen og Easy er netop hjemvendt fra international stævne i Verden. Og den sydjyske rytter er ganske tilfreds med parrets præstation.
| admin

Ved weekendens Grand Prix og Grand Prix Special ved CDI*** i Verden, var Trine Mittag Jensen eneste dansker. Og hun repræsenterede Danmark på fineste vis.

Lørdag skulle Trine og Gammelenggårds Easy på banen og ride Grand Prix – de red et flot program, der blev belønnet med 69,609%. Det resultat levede næsten op til Trines ambitioner – hun gik nemlig efter de magiske 70%.

“Jeg er på mange måder rigtig godt tilfreds med stævnet. Jeg syntes, mange af tingene lykkedes for os, og vi havde ingen tekniske fejl af betydning. Vi lå tæt på placering begge dage og lå til placering hos et par af dommerne,” fortæller Trine til Zibrasport Equest.

Øvelsesstærk

Om søndagen skulle ekvipagen ride Grand Prix Special. Også her gav dommerne flotte karakterer til den danske duo – 69,191%. Indridningen og etter-changementerne var nogle af øvelserne, som faldt i dommernes smag, og her faldt der flere 8-taller.

“Jeg fokuserede på de gode ting, og vi hentede bl.a flere 7,5, 8 taller nu og et enkelt 8,5 i indridning. Så hele billedet er generelt blevet bedre det seneste års tid. Det var fantastisk oplevelse, og vi gjorde, hvad vi kunne og er meget tilfreds med vi for fjerde program i streg rider stort set helt fejlfrit og det kræver noget på det niveau.”

Farlige reklamer

“Vigtigst var gode rideture, godt humør og et dejligt stævne med søde og rare mennesker over hele linjen. Jeg har selv været meget afslappet omkring det hele, og jeg taget det hele oppe fra og ned.
Jeg fik det bedste ud af alt. Easy er så nem at have med og føler sig altid hjemme. Dog er han ikke vild med reklamer på dressurhegnet,” konstaterer rytteren fra Rødding.

Næste mål er DM

Trine og Easy har dannet par i mange år. Hun fik ham som fireårs, og i dag er vallakken ( e. LIGHT AND EASY) blevet 13 år. Efter turen til Verden står den nu på en smule afslapning for den trofaste dressurhest.

“Han får et par dage fri, for det fortjener han på fold, og så føler jeg formen er der til DM,” fastslår Trine.

Når Equitour bliver afholdt den 21.-23. maj er Trine Mittag og Easy altså at finde på startlisten. Zibrasport Equest streamer hele stævnet.

Læs mere her.