Skip to main content

Tirsdags Tips: Lær hesten spanske skridt

Spanske skridt er et gammelt trick, og det ser meget imponerende ud, når hesten udfører spanske skridt korrekt. Hvad enten det er fra jorden eller med en rytter på ryggen. I denne uges Tirsdags Tips viser Charmaine Berdino, hvordan hun lærer sine heste spanske skridt, og giver gode råd til hvordan du skal træne din hest, uden at den får dårlige vaner (som at give forben eller skrabe på staldgangen).
| admin

Andre indslag med Charmaine Berdino:
Cirkus, show og frihedsdressur – mød Charmaine Berdino

Lær hesten at træde op på postament

Lær hesten at indparkere

Om Charmaine Berdino
Charmaine Berdino er vokset op med cirkus, og derfor har show og opvisning med heste altid været en stor del af hendes liv. Charmaine optrådte for første gang, da hun var 6 år gammel på moderens P.R.E hingst. Hun fulgte altid med i sine forældres træning af deres heste, når hun kom hjem fra skole, og da hun blev stor nok, begyndte hun træne sin egen pony.

De næste år lærte Charmaine om frihedsdressur og tricktræning af sin mor samtidig med, at hun læste en masse bøger for at få mere viden om hendes store interesse. Som 16-årig fik Charmaine sin første hest, nemlig Kazarro som idag er en af hendes showheste (se billede øverst).

Læs meget mere om Charmaine og hendes heste her