Skip to main content

Træningstips med Katrine Hedeman

Katrine er 29år, dressurrytter og fysisktræner for flere af de yngre landsholdsryttere i dressur. Her deler hun sine bedste træningstips.
| admin

Det er ikke kun de yngre landsholdsryttere i dressur, der kan nyde godt af Katrine som træner. Også helt almindelige ryttere og folk, der ikke har hest i blodet, kan findes blandt hendes klienter. For som hun siger:

Fysisk træning er fysisk træning, hvad end du er rytter eller ej.

Læs også: Nyt Riders NOTEBOOK ude nu

At træning er supersundt kommer ikke bag på nogen. Men at du kan komme utrolig langt med en forholdsvis lille indsats, gør måske. Det kræver blot træning 2 gange om ugen med et tilrettelagt program, som fokuserer på dine udfordringer, og så er du godt på vej. Katrine fortæller:

Du vil ikke altid have lyst til at træne, men det er et led på vejen til at blive bedre. Derfor er det vigtigt, at opgaven er overskuelig, så du rent faktisk får det gjort.

I det aktuelle nummer af Riders NOTEBOOK magasinet, kan du få Katrines 6 bedste tips til træning. I videoen herunder viser hun den første af de 6 øvelser, squat med lille vægt. Du finder link til magasinet hvor du kan læse den fulde artikel her.