Skip to main content

Tysk sejr på dansk hest i CDI3* PSG

Sejren i CDI3* PSG gik til rutinerede Helen Langehanenberg på Straight Horse Ascenzione, der tidligere blev redet Victoria Vallentin.
| admin

Der blev uddelt flotte procenter til ekvipagerne i lørdagens første klasse under World Cup-stævnet på Vilhelmsborg.

Vinder af Prix St. George blev Helen Langehanenberg på den kun syvårige hoppe Straight Horse Ascenzione efter Blue Hors Zack/Blue Hors Don Schufro.

Parret fremviste et flot program, som de fem dommere belønnede med 76.412 procent.

Se hele resultatet her

– Vi er utrolig glade for, at Ascenzione nu fortsætter sin uddannelse under Helen Langehanenberg. Helen har kompetencerne qua sine mangeårige erfaring og Ascenzione har kapaciteten til at nå hele vejen til tops.

Helen har adskillige gange selv uddannet sine heste fra rå til Grand Prix og jeg glæder mig til at se, hvad fremtiden bringer for de to. For der er ingen tvivl om, at her har vi fundet et perfekt match, fortalte Andreas Helgstrand i forbindelse med salget af hoppen i 2018.

Dansk tredjeplads

Ind på plads nummer to strøg svenske Patrik Kittel med den otteårige Touchdown. Også deres ridt var en fornøjelse at overvære, og de scorede især flotte karakterer i travprogrammet.

Danmark kunne dog også være med i topplaceringerne. Nanna Skodborg Merrald og charmerende Blue Hors Farrell førte længe klassen, men måtte tage til takke med tredjepladsen og et resultat på 74.500 procent.

Livestreaming fra World Cup Vilhelmsborg

Videoarkiv World Cup Vilhelmsborg