Skip to main content

Video: DM-sejr efter 2 måneder i sadlen

Katrine Kristensen vinder sikkert det danske mesterskab i paradressur for grad I, II og III efter blot et par måneders samarbejde med veluddannede Gørklintgårds Quater.
| admin

Katrine Kristensen har i dag vundet DM i paradressur for grad I, II og III med charmerende Gørklintgårds Quater. Mesterskabet er delt over tre afdelinger, og Katrine vandt første afdeling sikkert, men på andendagen blev Quater forstyrret af omgivelserne, stoppede op og bakkede. Katrine, som er en rutineret rytter, fik ham under kontrol, og redet færdigt. De kom ind på andenpladsen, men lå samlet fortsat i spidsen af mesterskabet.

Katrine Kristensen og Gørklintgårds Quater. Foto: Zibrasport Equest

Se også: Riders Corner (Lørdag ) – Helgstrand Event 2022

Mesterskabet blev flyttet fra bane 2 ind på hovedstadion til kürfinalen, så Katrine og Quater var inde og morgentræne sammen med deres træner Cathrine Laudrup-Dufour, som trak parret rundt, mens Quater fik en fornemmelse af banen. Det var godt givet ud, for han satte ikke en hov forkert i programmet, hvor han var totalt fokuseret på Katrine. Han skridter stort og taktfast, og står flot fortil gennem hele programmet. De scorede 77,5% i deres kür, og det gav dem den samlede sejr med 217,87 foran Karla Dyhm-Junge/Miss Daisy med 209,831 og Malene Høi Sommerlund med Grandalgårds Moon Dancer 189,598.


Start- og resultatlister

Gratis adgang for publikum

Der er masser at se på ved Helgstrand Event med Danmarksmesterskab i dressur 2022 Præsenteret af Mustang Trailer. Der gratis adgang for publikum, og du kan læse meget mere på Helgstrand Events hjemmeside.

Se det hele hjemmefra

Har du ikke mulighed for at tage turen til Uggerhalne, så kan du se det hele på Zibrasport Equest. Vi streamer alle klasser, alle dage. Premium Medlemmer har naturligvis fri adgang til streamen og videoarkiv, mens alle andre kan købe pay pr view til 199 kr.

Vi har naturligvis også journalister på stedet, og de er klar til at lave spændende historier og vinderinterviews. Så hold øje med både hjemmeside og Facebook.

Se med LIVE her

Læs meget mere om DM i dressur og se videoer fra tidligere år.