Skip to main content

Video: Er det her Irlands smukkeste hesteejendom?

Kom med indenfor hos Cian O´Connor, når influencer Esme Higgs besøger den olympiske springrytters fantastiske hesteejendom. Se video nedenfor.
| admin

Cian O’Connor er en irsk springrytter, der vandt individuel bronze ved OL i London 2021 og var på det guldvindende irske hold ved EM 2017. I dag driver Cian det imponerende og meget smukke Karlswood i Irland, hvorfra der trænes og produceres topspringheste.

YouTuber og instagrammer Esme Higgs har besøgt Karlswood og giver i videoen et indblik i et heste- og sportscenter, hvor hver eneste detalje er gennemtænkt, og hvor hestenes velfærd er i højsæde.

Om Esme Higgs

Når det kommer influencers på ​​YouTube, er engelske Esme Higgs så stor, som man kan blive. Den unge YouTuber står bag kanalen This Esme, der er blevet en verdensomspændende sensation blandt hesteelskere. Siden februar 2015 har kanalen haft næsten 160 millioner visninger og fået utrolige 696.000 følgere.

Derudover driver Esme en instagramprofilen @this_esme med 279.000 følgere, og er ambassadør for The Brooke Charity, der arbejder på at forbedre vilkårene for æsler, heste og muldyr.