Skip to main content

Guldvinderne fra Herning er klar til clinic – i Herning

VM-guldholdet samles igen i Herning til en clinic i Jyske Bank Boxen den 8. marts. Daniel Bachmann Andersen og Carina Cassøe Krüth fortæller om den spændende clinic.
| admin

Hvert år, i forbindelse med Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning, inviterer forbundet til en interessant og lærerig aften i selskab med topryttere og/eller -trænere, hvor uddannelse af heste er på programmet. I år er ingen undtagelse. Det er lykkes for Dansk Varmblod at samle guldholdet – for første gang siden den magiske aften i august, hvor rytterne vandt VM-guld. Daniel Bachmann Andersen, Carina Cassøe Krüth, Cathrine Laudrup-Dufour og Nanna Skodborg Merrald tager en hest med til clinic for at videregive deres viden om uddannelse og management af deres kommende stjerner.

Jeg glæder mig rigtig meget, siger Carina

Carina Cassøe Krüth glæder sig meget til at komme til den clinic i Herning, men som hun ærligt siger, så har hun endnu ikke besluttet sig for, hvilken af hendes potentielle, internationale heste, hun tager med til clinic. Hør hende fortælle her:

Heste på forskellige niveauer

“Vi vil prøve at vise nogle af de ting, som er udfordrende på vejen,” fortæller Daniel rytterne tager heste på forskeligt uddannelsestrin med til Herning. Han har talt med Cathrine Laudrup-Dufour om at en del af deres clinic kunne være at stille spørgsmål til hinanden om, hvordan de løser forskellige udfordringer i træningen.

Hør Daniel fortælle:

Læs meget mere om programmet for Hingstekåringen – og køb billetter via linket: DK – dvherning.dk