Skip to main content

Video: Tobias Thorning dansk mester (igen)

De danske mesterskaber i dressur for seniorer, U25 og Para grad I, II, III, IV og V er idag afgjort ved Pavo DM dressur hos Helgstrand Event i Uggerhalne. Favorit sejr i grad I, II og III Forsvarende danmarksmester Tobias Thorning Jørgensen, genvandt overbevisende titlen, men i år med sin nye makker, den blot 7 […]
| admin

De danske mesterskaber i dressur for seniorer, U25 og Para grad I, II, III, IV og V er idag afgjort ved Pavo DM dressur hos Helgstrand Event i Uggerhalne.

Favorit sejr i grad I, II og III

Forsvarende danmarksmester Tobias Thorning Jørgensen, genvandt overbevisende titlen, men i år med sin nye makker, den blot 7 årige hingst BLUE HORS ZACKORADO. Parret leverede en særdeles flot og harmonisk kür i dagens finale, og scorede hele 82,22%. Hør Tobias fortælle om mesterskabet og fremtidsplanerne for ham og Zackorado i vodeoen herunde.

Sølvet gik til Maria Bech Kofoed mens bronzen tilfaldt Line Munk Madsen.

Pia vandt for grad IV og V

Med en kür i særklasse, der af dommerne blæev bedømt til hele 77,00% kom Pia Wulff Jelstrup og Zafia i den grad fra baghjul, equipagen lå efter første afdeling nummer 3, og snuppede idag mesterskabt for grad IV og V. Sølvet gik til Bianca Andersen mens bronzen tilfaldt Renee Igelski.

Find alle stævnets resultater her

Husk at du kan se eller gense alle klasserne fra Pavo DM dressur lige her på Zibrasport.