Skip to main content

TREC Danmark er kommet godt fra start

Der er fuld fart på TREC i Danmark. Selvom TREC Danmark kun har eksisteret i knap tre måneder, så kan bestyrelsen allerede nu konstatere, at udviklingen går stærkt.
| admin

Allerede flere aktiviteter
TREC Danmark tilbyder pt. et online kursus med 4 moduler i Orienteringsridt (POR), hvor man kan lære alt fra at læse et kort til selv at tegne sin riderute og orientere sig efter kompas. Der tilbydes også, et freestyle forhindringsridt (PTV) efter Corona-devicen “Rid for en dommer”. Og sidst men ikke mindst, så arrangeres det første ”rigtige” (offline) stævne efter etableringen af TREC Danmark, nemlig et Påskestævne med orienteringsridt i Ishøj.

Fra DRF til selvstændig forening
TREC Danmark blev skabt, da DRF besluttede at nedlægge den populære disciplin TREC i rideforbundets regi.

Det åbnede mulighed for at organisere alle TREC entusiaster i en ny fælles og uafhængig forening med det formål at udbrede interessen for og kendskabet til TREC gennem undervisning, organisering og afvikling af stævner, samt at fremme TREC relaterede aktiviteter på alle niveauer.

Frivillige ambassadører sikrer fremdrift
Et stort korps af frivillige ambassadører har dannet flere udvalg, som ihærdigt arbejder med hver deres indsatsområde i forventningen om, at den store arbejdsindsat bærer frugt.

Ud over de ovenfor nævnte planlagte aktiviteter, så har TREC Danmark også gennemført et 3-modul online kursus i at lave lokale kort til orienteringsridt, et succesfuldt online forhindringsridt i VEST med mange flere deltagere end forventet, det første af en række introduktionskurser specielt henvendt til jagtryttere har været afholdt med ekvipager fra Fyns Jagtrideklub, og så har Maria Rasmussen lavet en række videoer med forklaringer og gennemridning af de enkelte forhindringstyper.

Formanden for TREC Danmark, Tina Foldager konstaterer med et stort smil: ”Det går mod lysere tider. Ikke kun i naturen og med hensyn til Corona-restriktioner, men også inden for TREC.” og hun fortsætter: ”Der er fuld fart på! Vi har efterhånden fået det organisatoriske på plads og dermed kan vores mange frivillige nu arrangere stævner, som vi ved mange ryttere efterspørger.”

Læs mere om TREC Danmark, de mange tilbud og link til baner og inspirationsvideoer på www.trec.dk

Pressemeddelelse: TREC Danmark