Skip to main content

Helgstrand og Beerbaum vil uddanne fremtidens medaljetagere og iværksættere

Ludger Beerbaum og Andreas Helgstrand er tidligere i år gået sammen i Global Equestrian Group. Nu har de to olympiske ryttere og entreprenører udviklet et initiativ til at starte en innovativ Master Rider Education for talentfulde spring- og dressurryttere.
| admin

Ridebranchen oplever en stor vækst på verdensplan og kvaliteten af hestene bliver bedre for hvert år i takt med, at niveauet i sporten højnes. Udviklingen ses bl.a. inden for hestenes velfærd, avl, sporten generelt set samt forretningsdelen, hvilket skaber muligheder, men dette kræver også dygtige ryttere, trænere og entreprenører.

“At konkurrere på højeste niveau i sporten kræver mere end en talentfuld hest,” udtaler den firedobbelte Olympiske medaljetager Ludger Beerbaum, partner i Global Equestrian Group og grundlægger af Beerbaum Stables. Han tilføjer: “At være i stand til at vinde medaljer kræver viden, faglighed, ordentligt management af hestene og den helt rette træning.”

Det at drive en virksomhed inden for branchen er løftet til et nyt niveau.

“At forstå de væsentligste aspekter er det vigtigste for at blive en succesfuld entreprenør og skabe en sund forretning. Jeg ville have ønsket, at dette uddannelsesprogram havde eksisteret, da jeg var ung og fuld af drømme,” siger den olympiske medaljetager Andreas Helgstrand, CEO i Global Equestrian Group og grundlægger af Helgstrand Dressage.

Ludger Beerbaum og Andreas Helgstrand 2021. Foto: Helgstrand

Muligheden for at lære fra de bedste

Global Equestrian Group lancerer Master Rider Education med et stort fokus på sporten og branchen, både i dag og i fremtiden. Uddannelsen vil bestå af teori og praksis, samt have et stort fokus på den personlige udvikling. Teorien skal inspirere og være relevant for ryttere og de sportslige præstationer og give de studerende en stor faglighed, der kan omsættes i praksis med det samme. At lære fra de bedste i verden er helt essentielt for at opnå højeste niveau fagligt og sportsligt.

Andreas Helgstrand understreger vigtigheden af at uddanne de unge til det, der bliver en del af fremtidens ridesport: “Vi har lært så meget i løbet af de sidste årtier, og jeg vil meget gerne give den viden videre.”

Ludger Beerbaum er enig og ser med anerkendelse tilbage på sin egen karriere: “Da jeg var 15 år, åbnede professionelle som Hermann Schridde og Paul Schockemöhle døre for mig, som gjorde det muligt for mig at tilegne mig en masse viden. Det har uden tvivl haft en utrolig stor indflydelse på min karriere. Jeg ønsker at give andre den samme mulighed.”

Vil du gerne vide mere om den nye Master Rider Education?

Find mere info her: www.masterridereducation.com

Eller er du interesseret i en dialog omkring emnet, så kontakt Anders Bjørnstrup Bech fra Global Equestrian Group på: abj@gegroup.dk. 

Kilde: Helgstrand Dressage