Skip to main content

Video: Vi ser frem til at takke hjælperne

Dansk Varmblods direktør Casper Cassøe og projektleder for hingstekåringen Christian Holm nyder i høj grad at være tilbage i MCH Messecenter Herning for sammen med 250 engagerede hjælpere at får Dansk Varmblods Hingstekåring med sport og gallashow til at spille.
| admin

Casper Cassøe og Christian Holm har knoklet sammen med de frivillige hjælpere for at starte Dansk Varmblods Hingstekåring op igen i MCH Messecenter Herning.
Der er ikke rigtig noget, som er som det plejer, fortæller de, men de knokler for at få hele det gigantiske event til at fungere på alle punkter.

Beslutter man sig for at komme til det spektakulære Gallashow fredag eller lørdag aften er der fortsat billetter at få, fortæller Casper Cassøe.

Christian glæder sig til at komme igang for alvor, og han har set frem til at se alle de 250 hjælpere igen. Også Casper fortæller, at han glæder sig til lørdag aften efter showet, til at sige tak til hjælperne nede i deres hyggelokale “Rottehullet” hvor alle, traditionen tro, er samlet efter lørdagens show. “Hjælperne er ånden i Dansk Varmblods hingstekåring,” fastslår Casper Cassøe.

Zibrasport Equest sender Riders Corner onsdag til søndag live fra Dansk Varmblods Hingstekåring.
Besøg vores stand og studie i hal J1, hvor kendte ryttere og hestemennesker kigger forbi.

Læs mere: Se Riders Corner – live fra Dansk Varmblods Hingstekåring

Hør dem fortælle i interviewet herunder: