Skip to main content

Dressurdommerne er udpeget til Herning2022

Det international rideforbund, (FEI) har udnævnt dressurdommerne, som skal i aktion ved ECCO FEI World Championships Herning Denmark 2022.
| admin

Susanne Baarup (DEN) er udnævnt som præsident for gruppen af dommere ved VM i Herning2022. Hun udtaler: “Det er en ære og et skulderklap, og så i min hjemby Herning. Min far ville være pavestolt, havde han levet endnu.”

Susanne Baarup ser meget frem til VM på dansk grund, og hendes opgave, som “president” for gruppen af udenlandske dommere, bliver at virke som mellemled med informationer fra arrangørerne og FEI til gruppen af dommere med mere. ”Jeg kommer også til at holde en tæt kontakt til teknisk delegeret Gotthilf Riexinger,” supplerer Susanne Baarup.

Foruden Susanne Baarup er dommerne:

Elke Ebert (GER)
Maribel Alonso (MEX)
Rapaël Saleh (FRA)
Anne Gribbons (USA)
Peter Storr (GBR)
Mariette Sanders van Gansewinkel (NED)

5*dommer Sussanne Baarup er udpeget som president for dressurdommerne ved VM i Herning2022. Foto: DRF

Og i Judges Supervisory Panel* sidder:

David Hunt (GBR)
Mary Seefried (AUS)
Henk van Bergen (NED)

Teknisk delegeret er som nævnt Gotthilf Riexinger (GER) med Daniel Chapman (GBR) som Chief Steward.

*Judges Supervisory Panel er en gruppe på tre dommere, som følger ridt og bedømmelser, og de har til opgave, at korrigere dommernes karakterer, hvis der er stor forskel i bedømmelsen hos en af dommerne. Det kan være en dommer sidder, så man ikke kan se fejl i serier, og derfor bedømmer øvelsen som vist fejlfrit, mens de øvrige dommere har set fejlen og dømt efter det.

Se meget mere om Herning2022 HER