Skip to main content

Vidste du det? Lady Gaga – en ægte hesteven

Lady Gaga har et blødt punkt for heste. Faktisk forlod popstjernen i 2019 et stort prisshow for at være sammen med sin elskede hest, der ikke havde lang tid igen.
| admin

Selv om man er filmstjerne, popstjerne, berømt og måske også en anelse berygtet, så kan en blød hestemule stadig være det bedste i hele verden.

34-årige Lady Gaga lægger ikke skjul på, at hendes hjerte banker ekstra hårdt for heste, og hun deler gerne sin kærlighed for de firbenede varmblodssdyr på de sociale medier.

Især blev araber-hesten Arabella ofte afbilledet på Instagram, hvor fans har kunnet følge med fra dagen, hvor Arabella blev Lady Gagas.

I december 2015 nævnte “A Star Is Born”-skuespilleren første gang den hvide hoppe.

“I dag blev der leveret en hvid engel sendt fra himlen… Jeg vil ride og passe på hende og elske hende for evigt. Jeg blev så overrasket.”

https://www.instagram.com/p/_kdPwdpFPD/?utm_source=ig_web_copy_link

Og Lady Gaga, med det borgerlige navn Stefani Joanne Angelina Germanotta, har passet og forkælet Arabella.

Smeden blev selvfølgelig tilkaldt, når hovene skulle plejes:

https://www.instagram.com/p/BDI877pJFM5/?utm_source=ig_web_copy_link

Og ofte stod der rideture i solnedgangen på menuen:

https://www.instagram.com/p/BA-4Sy-pFKu/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/BO310VBAajn/?utm_source=ig_web_copy_link

“The end”

I 2019 blev idyllen dog brudt på brutal vis. I løbet af showet “Critic’s Choice Award”, hvor Gaga vandt i kategorierne bedste kvindelige skuespiller og bedste sang, indløb der også triste nyheder.

Arabella var blevet alvorligt syg, hvilket betød, at Gaga droppede alle festligheder efter showet, så hun i stedet kunne være ved sin hests side.

“Jeg er så beæret og føler mig så velsignet over at have vundet priserne i aften. Men samtidig er jeg trist, fordi jeg fandt ud af, at min engel af en hest, Arabella, er ved at dø. Jeg skynder mig hjem til hende nu for at sige farvel”, skrev den succesfulde sangskriver.

https://www.instagram.com/p/Bsmyr2yl4Mx/?utm_source=ig_web_copy_link