Skip to main content

Weilsby, Toelstang og Kjærgaard er nye ambassadører for Zibrasport Equest

I forlængelse af vores samarbejde med Firkløverets Springakademi er tre af akademiets dygtige ryttere fremadrettet ambassadører for Zibrasport Equest. De tre ryttere er Laura Baaring Kjærgaard (junior), Anna Victoria Weilsby (ungrytter) og Jessica Toelstang (U25), og I kan glæde jer til at møde dem på tværs af vores platforme og indhold. I kan også følge dem ved årets første akademi-clinic, når vi streamer direkte derfra i næste uge.
| admin

(Billede: Anna Victoria Weilsby tog bronze ved DM for juniorer 2019)

De unge stjerner 
En stribe af Danmarks mest talentfulde unge springryttere er tilknyttet Firkløverets Springakademi, og Zibrasport Equest tre ambassadører er ingen undtagelse.

Laura Baaring Kjærgaard har vundet flere medaljer ved DM og NM og repræsenteret Danmark ved flere Nations Cups fra ponyårene og frem til i dag, hvor hun er juniorrytter.

19-årige Anna Victoria Weilsby har ligeledes haft stor succes både som children og junior, hvor det er blevet til deltagelse ved EM og NM og medaljer ved DM. Anna er nu ungrytter og er til start i Indendørs DM for ungryttere i januar.

Sidst men ikke mindst – Jessica Toelstang er en rytter, der ikke er til at komme udenom i dansk ungdomsspringning. Jessica har vundet medaljer ved EM og NM samt guld ved DM. Hun har redet mange internationale stævner og været på landsholdet ved flere Nations Cup.

Vi glæder os til at arbejde sammen med de tre talentfulde ryttere, og husk at vi streamer årets første clinic ved Firkløverets springakademi direkte på Zibrasport Equest den 7. – 9. februar.

Firkløverets Springakademi

Livestreaming af Clinic