Skip to main content

Palma og Olivia DRF mestre for kat. 2 & 1

Der var spænding til det sidste i Bernstorffsparken, da DRF mesterskaberne for kat. 1 og kat. 2 idag skulle afgøres
| Louise Woss Sigerslev

Trods nattens enorme mængder regn, var græstæppet på SPRs bane i Bernstorffsparken fornuftigt underlag, til dagens finaler i Agria DRF mesterskabet i springing for henholdsvis kat. 2 og kat. 1 ponyer.

Palma helt suveræn
Palma Sophie Jansson Christensen kom som den eneste til dagens 2. runde med 0 fejl. Og det nul holdt hun hele vejen gennem dagens 2 finale runder, og kunne retmæssigt stille sig øverst på podiet og få guldet om halsen. Palma blev iøvrigt nr. 2 og sølvmedaljevinder i gårsdagens finale for children ryttere, med blot 1,5 sekund til guldet. Rimelig sejt af den blot 11-årige rytter.

Sølvet og bronzen skulle der en omspringning til at afgøre, og her var Christel Engelbrecht bedst. Hun leverede en hurtig runde med nul fejl, og snuppede sølvet foran Amalie Breum Harrild der sikrede sig bronzemedaljen.

Årets medaljetagere for kat. 2 i DRF mesterskabet 2023. Foto: Zibrasport

Olivia Dresler vinder for Kat. 1 ponyer
Der blev byttet godt og grundig rundt på podiepladserne hos kat. 1 rytterene. Banen voldte flere ellers meget rutinerede ryttere og ponyer problemer, hvilket gav fejl og elimineringer.
Oliva Hundborg Dresler var som den eneste sikkerheden selv i dagens første runde, og klarede banen med nul fejl. Olivia holdt, og kunne med et enkelt nedslag på allersidste forhindring i 2. runde række hånden i vejret, og stille sig øverst på podiet og modtage guldmedaljen. Sølvet gik til Emily Filippa Windtberg, mens bronzen tilfaldt Klara Mie Snebjørn Poulsen.
Find klassen fulde resultat her

Læs også: Selma og Maya er DRF mestre for children og kat. 3