Skip to main content

Følg med i DVs kåring af hingste

En helt ny platform gør, at du kan følge Dansk Varmblods kåring af hingste, selv om den i år bliver afviklet helt anderledes end tidligere.
| admin

Det seneste år har ingenting været, som vi kender det. Covid-19 har deværre også haft store konsekvenser for Nordens største hestesportsarrangement – nemlig Dansk Varmblods hingstekåring i Herning.

Allerede i december erkendte DV, som en konsekvens af Covid-19 pandemien og usikkerheden omkring forsamlingsforbuddet, at de måtte aflyse eventet i Herning. Derefter arbejdede de videre med at afholde kåringen på Vilhelmsborg, men heller ikke dette kunne lade sig at gøre.

Heldigvis fandt avlsforbundet en tredje løsning, der bliver ført ud i livet fra i dag mandag og i resten af uge 11:

– Dansk Varmblods kåring af hingste afvikles i år i uge 11, hvor avlsledelsens springkommission og dressurkommission vil tage ud på nærmere bestemte lokationer og besigtige alle tilmeldte hingste i et kåringsforløb så tæt som muligt på det velkendte.

Vi har lagt os i selen for at skabe en platform, hvor du hver dag vil blive opdateret med masser af nyhedsinput fra kåringspladserne, lyder det fra Dansk Varmblod.

Du kan følge med

– Dansk Varmblod har skabt en særskilt online platform for kåringen af hingste 2021. I løbet af kåringsugen opdateres siden løbende med nyheder og billeder samt videointerviews fra kåringsturnéen. 
På denne side er alle tilmeldte hingste oprettet med deres egen katalogside, som efter fremstillingen vil blive opdateret med opstillingsfoto og video fra fremstillingen. På dagen for offentliggørelse af resultatet af kåringen bringer vi ligeledes bedømmelsen af de hingste, der er godkendt til afprøvning.

– Avlsledelsens springdommere er på kåringsturné på ugens første tre dage, hvorefter resultatet af kåringen af de springbetonede hingste blive offentliggjort torsdag formiddag.
I anden halvdel af ugen er avlsledelsens dressurdommere på kåringsturné, og resultatet af kåringen af de dressurbetonede hingste vil blive offentliggjort mandag formiddag.

Følg kåringen af hingste