Skip to main content

De skal dyste om DM for U25

Ni ekvipager skal kæmpe om mesterskabet i dressur for U25. Sidste års bronzevinder Josefine Hoffmann fortæller her om sine forventninger.
| admin

Sidste års top 3 i DRF-mesterskabet for U25 så således ud:

  1. Anne-Mette Strandby Hansen, Uggerhalne Sportsrideklub – FOCO LOCO-W
  2. Victoria E. Vallentin, Uggerhalne Sportsrideklub – BROOKLYN
  3. Josefine Hoffmann, Vejle Rideklub – HØNNERUPS DRIVER

Men når der er i weekenden skal findes en ny danmarksmester blandt de bedste dressurryttere under 25 år, så er sidste års guldmedaljevinder ikke til start. Victoria E. Vallentin er dog netop blevet føjet til startlisten.

Josefine Hoffmann er mere end klar til at gøre en god figur i fredagens U25-Grand Prix og lørdagens kür.

Den rutinerede rytter, der til daglig arbejder for Anna Kasprzak, medbringer sin trofaste makker Hønnerups Driver, som hun netop har vundet første Ecco Cup-kvalifikation på. Sejren kom i hus efter en succesrig tur til CDI-stævnet i Sint-Truiden i april, hvor ekvipagen vandt alle deres starter.

Se med fra Equitour Denmark den 21.-23. maj 2021 med DM i dressur og paradressur.
Vi streamer alle tre dage – fra begge baner.

Han er glad og smidig

Josefine er helt klar til at vise Driver frem foran dommerne i DM-klassen.

“Mine forventninger til DM i år er at komme lidt mere fejlfrit igennem mine ridt. Driver er i vildt god form lige for tiden, så jeg håber, at vi kan fortsætte med at vise det her i weekenden,” siger hun om den 17-årige tidligere UVM-guldvinder.

“Han går meget let efter weekendens sejr i Ecco Cup. Men så længe han er glad og smidig, så er det bare at samle ham lidt op igen på banerne deroppe om torsdagen – og så skal han nok være i et fint gear fredag.”

Spændende felt

Josefine skal dog ride op til sit bedste, for der er mange spændende kombinationer på startlisten i DM-klassen. Udover 2020s to’er Victoria Vallentin kan seerne glæde sig til at opleve bl.a. Karoline Rohmann, der netop har debuteret i seniorernes Grand Prix og Sandra Aagaard Hyrm.

Se hele startlisten