Skip to main content

Skal du se med i weekenden: Startlisterne til DRF-mesterskaberne er online

Zibrasport Equest streamer fra Vilhelmsborg lørdag og søndag, hvor AGRIA DRF-mesterskaber for junior, youngrider og senior i springning skal afgøres.
| admin

Weekenden byder på springning i topklasse, når Danish Derby HesteSportsrideklub er vært for B-stævne inkl. S-klasse + AGRIA DRF-mesterskaber for junior, youngrider og senior.

Se med her

Zibrasport Equest sender live lørdag og søndag, og startlisterne afslører, at mange ekvipager tager turen til Vilhelmsborg for at være med i kampen om mesterskabstitlen.

I lørdagens første afdeling af AGRIA DRF-mesterskab for ungryttere har 27 ekvipager meldt til start. Heriblandt sidste års vinder for junior Line Busk Heltborg.

Se interview med Line: Line Busk Heltborg – succes på pony og hest

Lørdag aften står der finale på programmet. Seniorrytternes DRF-mester skal findes, og i den indledende klasse fredag aften deltager Søren Møller Rohde med to heste, Stine Cassøe Jakobsen gør det samme og Tina Lund medbringer Centina 10.

Søndag byder på flere springklasser – to MB’er og en MA, mens juniorrytterne og ungrytternes DRF-mesterskab også skal afgøres.

I juniorklassens indledende runde, der afvikles fredag, er der, ligesom i ungryttermesterskabet, 27 ekvipager meldt til.

Hvor mange, der kvalificerer sig til søndagens finale, er stadig uvist, men Karoline Sloth Kjær, Noona Wildfang Linde, Jacob Schmidt (Se mere til ham her) og Cecilie König er nogle af dem, der har chancen.

Se interview med Cecilie König: Amalie og Cecilie König er gæster i Riders Corner

Startlisterne finder du her