Skip to main content

Må man blive misundelig på svenskerne?

Svensk ridesport har for år tilbage fået den fremragende ide, at lave ”Ryttargalan” en aften, hvor man sammen fejrer svensk ridesport og fejrer vindere fra VM-guldhold til Årets Rideskolehest.
| admin

Den røde løber er rullet ud, svenskerne fejrer ridesporten ved den årlige ryttergalla. Kendte og knap så kendte mingler på Grand Hotel i Stockholm og nyder en treretters gallamenu, underholdning og ikke mindst den store fejring af årets vindere og nominerede.

Årets Præstation gik ikke uventet til VM-guldholdet fra Herning: Malin Baryard Johnsson, Jens Fredricson, Peder Fredricson, Henrik von Eckermann (som vandt en individuell pris) og Henrik Ankarcrona. Der var priser til Årets Ryttere, Årets Rideskole, Årets Rideskolehest, Årets Ridelærere, Årets Hest (King Edward redet til guld i Herning af Henrik von Eckermann), Årets Hestepasser, Året Avler, Morgendagens Hest med meget mere, samt en særlig hæderspris til fotograf Roland Thunholm.

Tænk om vi herhjemme kunne samle sporten til en gallaaften og fejre de mange fremragende præstationer, som bliver skabt på alle niveauer.

Se hele listen her: Ryttargalan