Skip to main content

Årets sidste løbsdag på Klampenborg

D. 5. november er sæsonenens sidste løbsdag på Klampenborg galopbane nord for københavn. Så skal du nå at opleve kongernes sport på tætteste hold, er det sidste chance i den kommende weekend. Sæsonen har budt på flere traditionsrige løb og løbsdage. Det er altid en fest at komme til galopløb på Klampenborg, hvad end det […]
| admin

D. 5. november er sæsonenens sidste løbsdag på Klampenborg galopbane nord for københavn. Så skal du nå at opleve kongernes sport på tætteste hold, er det sidste chance i den kommende weekend.

Sæsonen har budt på flere traditionsrige løb og løbsdage. Det er altid en fest at komme til galopløb på Klampenborg, hvad end det er til Damernes dag, hvor dagens konkurrencer ikke kun omfatter hestevæddeløb, men også best dressed with a hat konkurrence og et særligt champagneløb for kvindelige jockeys, hvor præmien blandet andet er rytterens vægt i champagne.

Læs også: Mød amatørjockeyen Melissa

Championaterne afgøres

På finaledagen falder afgørelsen i championaterne, herunder bl.a. årets jockeychampionat og trænerchampionat. Derudover bydes der traditionen tro på Basnæsløb, som er det længste 2-årsløb på Klampenborg. Her testes unghestene på 1800 meter i en krævende bane, hvor vinderen med al sandsynlighed kan gøre sig forhåbninger i næste års The Macallan Derby. PÅå programmet er også Boutique Bolou Tortue Efterårshandicap, som er et handicap for de bedste blødbane handicappere, ligeledes over 1800 meter.

Kilde: Klampenborg Galopbane