Skip to main content

Se Andreas og Fiontinis GP-debut live her på Zibrasport Equest

Vil du se dressur i topklasse, så følg med live her på Zibrasport Equest fra torsdag klokken 17, hvor vi streamer fra landsstævnet i Hjallerup. Startlisterne afslører, at Andreas Helgstrand stiller til start i Grand Prix på D’AVIE og FIONTINI, mens Agnete Kirk Thinggaard gør comeback på ATTERUPGAARDS ORTHILIA.
| admin

(Foto: Helgstrand Dressage)

Har du savnet dressur på højeste plan, så er det altså bare med at klikke ind på Zibrasport Equest torsdag og fredag, hvor vi streamer fra landsstævnet i dressur, som Hjallerup Rideklub er vært for.
Startlisterne afslører mange prominente navne, der har valgt at sadle deres bedste heste op.

Torsdag klokken 17 fløjtes stævnet i gang med Intermediare 2. Josefine Hoffmann og HØNNERUPS DRIVER er bare en af de ekvipager, der stiller til start mod Andreas Helgstrand og hingsten FERRARI 134.

Senere på aften er det en stjernespækket Grand Prix, du kan følge. Agnete Kirk Thinggaard har to heste med i klassen – Blue Hors Zatchmo og Atterupgaards Orthilia.
Da Severo Jurado López stoppede som rytter hos Helgstrand Dressage, overtog Andreas selv tøjlerne på to af de heste, Severo havde uddannet. Og nu er Andreas klar til at debutere i Grand Prix på Fiontini og D’AVIE

Se startlisten 

Fredag
Fredag aften gælder det Grand Prix Special, og igen er klassen fyldt med seværdige ekvipager. Her kan seerne også glæde sig til at se Blue Hors-rytteren Nanna Skodborg Merrald på GØRKLINTGÅRDS QUATER BOY.

Vil du se med, så klik her