Skip to main content

Cowboy på 99 år rider hver dag

Hemmeligheden bag et langt liv har altid optaget mennesket. Men måske kan noget så enkelt som en daglig ridetur og en stressfri og beskeden hverdag være vejen til et langt og godt liv.
| admin

Det er ikke hver dag, man møder en 99-årig cowboy – der sidder i sadlen så let som en ung mand, og som dagligt rider en fast rute gennem Costa Ricas smukke natur. Men det er, hvad Gaia Vince oplever i programmet Escape to Costa Rica, hvor hun rejser rundt i Costa Rica og mødes med lokalbefolkningen.

I Indslaget fra 2017 følger Gaia med den ældre herre rundt til familie og venner, og hvor han selv siger, at han ikke forstår, hvorfor han er blevet så gammel, har hans nabo Maria flere forklaringer på, hvordan man opnår sådan en høj alder. Blandt andet er hun overbevist om, at man skal gå tidligt i seng og stå tidligt op.

Det lille indslag nedenfor viser ganske kort hverdagen for den 99-årige cowboy, og at sidde så sikkert i sadlen, når man er så tæt på de 100 – det må være et drømmescenarie for alle, der elsker at ride.