Skip to main content

EM-Sølv til Juniorlandsholdet i dressur

Dansk dressur er i verdensklasse, også når det kommer til de helt unge ryttere. Således har juniorlandsholdet fået sølv ved EM i Budapest – og tre ekvipager er kvalificeret til kür fredag.
| admin

Tirsdag vandt det danske juniorlandshold bestående af Maja Leth og Stasia Eg, Kristian Würtz Green og Bovbjergs Zhivago, Alexander og Grevens Sa’Va’ samt Frederikke Gram Jacobsen og Ryvangs Zafina en flot sølvmedalje for hold til Danmark.

Torsdag var rytterne i ilden i Budapest igen, og her blev det til særdeles flotte individuelle resultater.
Bedste danske resultat blev redet hjem af Frederikke Gram Jacobsen og Ryvangs Zafina, der sluttede med 71.794% og en imponerende 5. plads.
Alexander Helgstrand og Grevens Sa’va var lige i hovene på deres danske holdkammerat og sluttede på en 6. plads med 71,412%.

Kristian Würtz Green sluttede som nummer 13, mens Maja Emilie Leth blev nummer 16. De tre bedst placerede danskere er videre til fredagens kür.

Nedenfor et klip af Frederikke og Zafina fra Hjallerup i Juli – og hele klassens resultat kan ses her . Ikke uventet har tyskerne indtil videre taget både holdguld – og de tre første placeringer i torsdagens individuelle klasse.