Skip to main content

Laura vandt på sin fødselsdag

Hvilken bedre måde at fejre sin 17-års fødselsdag end med en sejr på Vilhelmsborg. Det var lige hvad Laura gjorde tidligere idag.
| admin

Der var kamp om sejen i kür-klassen for U18-ryttere ved FEI Dressage World Cup-stævnet mellem tre nationer: Sverige, Danmark og Tyskland. Det var den svenske rytter (med danske forældre) Laura Laustsen og Fairy Tale e. Friedensritter som sikrede sig sejren og så på sin sin 17-års fødselsdag. Laura red på Vilhelmsborg for første gang, men hun er meget begejstret over de smukke omgivelser på det Nationale Hestesportscenter. Hun bekræfter, at hendes kür rigtig flaskede sig for hende inde i arenaen i dag. “Jeg elsker den kür,” fortæller hun, hun red den til det svenske mesterskab i år, og det udløste en guldmedalje. Desværre er Fairy Tale så ophidset, når han skal gå æresrunder, at det ikke var sikkert for Laura at ride ham til præmieoverrækkelsen. .

Læs også: Det sker på Vilhelmsborg idag

Det blev gårsdagens vinder, danske Annavelle Rehn og Nikitaro e. Romanov (opdr. Connie Tworek) som kom ind på andenpladsen med74,558% og hun henviste den tyske europamester til tredjepladsen, Rose Oatley og Rock Revolution sluttede med 74,142%

Find alle start- og resultatlister fra stævnet her.