Skip to main content

Billetsalget til DM for islandske heste er i gang

Billetsalget til DM i Sport for islandske heste er i fuld gang, men har du ikke muligheden for at tage turen til Aalborg, så kan du se det hele på Zibrasport Equest.
| admin

Dansk Islandshesteforening (DI) inviterer til Danmarksmesterskaberne i Sport for islandske heste på Tvisturs baneanlæg i Svenstrup v. Aalborg d. 8. – 11. juli 2021.

2021 har på mange måder været et lidt specielt år i islandshestesporten. Der afholdes ikke VM, og derfor er der heller ikke noget landshold, der skal udtages til DM. Alligevel håber de frivillige arrangører bag årets DM for islandske heste meget, at publikum og udstillere vil være med til at løfte stemningen til dette års DM helt op under skyerne.

Covid-retningslinjer åbner for publikumsdeltagelse

Mange runder af udmeldinger af planer for Covid-19 retningslinjer har dog givet arrangørgruppen udfordringer i forhold til at forudsige, hvilket format arrangementet kunne få.

Men med regeringens udmeldinger pr. 11. juni er formen nu endeligt på plads. Deltagere, grooms, dommere, officials vil kunne bevæge sig frit rundt – OG der vil også blive plads til tilskuere!

Logo: Sandahls Grafik

Publikum

Danmark er blevet åbnet hurtigere op end forventet. Derfor kan dørene slås op for et antal publikummer hver dag. Men af hensyn til de gældende Covid-19 restriktioner og evt. smitteopsporing bliver arrangørerne nødt til at vide, hvem der befinder sig på pladsen.

Derfor opkræves et symbolsk beløb på 25 kr. for entré, mens børn under 12 år er gratis (du skal dog stadig reservere billet til dem, så der er styr på, hvor mange vi har på pladsen). Der er 300 billetter til salg pr. dag.

Billetsalget åbnes d. 19. juni

Lørdag d. 19.6. kl. 12.00 åbnes der for salg af 300 tilskuerbilletter til 25 kr. pr dag. Til alle børn til og med 12 år, vil man kunne reservere gratis billetter på Sporti.
Find linket til billetsalg HER

Se med på Zibrasport Equest

Har du ikke muligheden for at tage turen til det nordjyske så kan du se det hele på Zibrasport Equest. Vi streamer fra begge baner alle dage, og Premium Medlemmer har GRATIS adgang til streamen, mens Basic Medlemmer kan købe pay pr view til 149 dkr. (gælder til alle baner – alle dage).
Se mere her

Kilde: Dansk Islandshesteforening

Mere om Islandske heste på Zibrasport Equest