Skip to main content

Så er midlerne fra #aktivesammenhverforsig-puljen fordelt

Den 1. juni var der deadline for ansøgninger til den pulje penge, som blev samlet ind, da vi var #aktivesammenhverforsig i ridesporten den 21. maj, og det endte med intet mindre end 150 ansøgninger i alt. Ud af disse endte 62 klubber med at modtage støtte, og støtten gik til mange gode formål. Læs mere her.
| admin

(Foto: Trolle/Cathrine Dufour)

En stor opgave for distrikterne
Det var DRF’s distrikter, der modtog alle 150 ansøgninger, og som efterfølgende skulle læse og vurdere dem for til sidst at beslutte, hvilke klubber der skulle modtage støtte. Det var uden tvivl et stort arbejde og ikke mindst en svær opgave, fordi der var mange klubber, der kunne have gavn af støtten. Der blev dog valgt ud blandt de mange ansøgninger, og i alt 62 klubber med elevskole har fået tildelt støtte. I alt havde hvert distrikt en pulje på lidt over 42.000 kr. at råde over, og størrelsen på støttebeløbene endte med at variere fra ca. 5-30.000, hvor de 30.000 eksempelvis skal gå til indkøb af en ny elevpony. 

Dét blev der søgt støtte til
Alle DRF-klubber med elevskoler kunne søge støtte fra puljen, og det eneste krav var, at midlerne skulle gå til en form for investering i elevskolen og ikke til daglig drift. Der kom rigtig mange gode, motiverede ansøgninger ind, og der var mange værdige formål iblandt. De klubber, der endte med at modtage støtte, havde søgt om midler til bl.a.:

– Køb af ny elevskolehest
– Køb af nyt udstyr til elevhestene eller reparation af eksisterende
– Køb af springmateriel
– Køb af nye ridehjelme til elevskolen
– Køb af ponygamesudstyr
– Køb af kæpheste
– Køb af nyt dressurhegn
– Investering i nyt ridebanelys
– Etablering af ny ridesti
– Anlægning af ny elevskolebane

Opfølgning til efteråret skal inspirere andre klubber
Det overordnede formål med støtten til klubberne er, at de skal hjælpes til at foretage investeringer i deres elevskoler, som kan have langsigtet indvirkning – f.eks. i form af at øge kapaciteten. Derfor har vi aftalt med klubberne, at vi fra DRF’s side følger op med dem i løbet af efteråret, så vi kan formidle deres historier til andre klubber gennem artikler, så de måske kan blive inspirerede til at investere i deres egen elevskole.  

Tak til både sponsorer og deltagere 
I alt blev der indsamlet 507.273 kr. i forbindelse med #aktivesammenhverforsig-initiativet, og det er takket være jer, som købte støtte-t-shirten, og ikke mindst alle vores sponsorer (se dem alle nedenfor) – tusind tak til jer alle!

//Pressemeddelelse DRF//