Skip to main content

Bo på stævnepladsen ved Herning2022

Kunne du tænke dig at vågne på stævnepladsen ved VM i Herning og gå direkte ind på EquiPark og opleve alt det spændende, som sker under det 4-dobbelte verdensmesterskab?
| admin

Arrangørerne bag ECCO FEI World Championships i Herning fra den 6. – 14. august har også skabt en campingplads, The Village, på selve stævnepladsen. Dermed har man helt kort afstand fra campingpladsen til alt det spændende, som sker over de 10 konkurrencedage. 

Camping – vi hjælper gerne

– Du kan medbringe dit eget telt, campingvogn, mobilhome eller hestetransportvogn til campingpladsen, The Village, fortæller June Dideriksen, som har ansvaret for ”The Village”. – Hestetransportvogne under 3500 kg kan købe campingplads i The Village, kommer man med større lastbiler får de plads på lastbilparkeringen. Man bliver dog fortsat en del af The Village, idet man får adgang til at handle og hygge på campingpladsen, uddyber hun.

Der er et stille område, Family Camp, som er reserveret til familier med børn under 12 år. Og The Village vil være et lukket område, hvor der kun er adgang for campinggæsterne. 

Minimarked og grillplads

Der vil være strøm til campingpladserne, og det er indregnet i prisen. Og det samme er de gode bad- og toiletfaciliteterne på pladsen.

Der er tænkt på at give mulighed for noget hygge og fællesskab. Minimarkedet vil have basale dagligvarer på hylderne. Der bliver et hyggeligt grillområde, hvor der er gasgrill til fri afbenyttelse, og minimarkedet vil have gode sager til grillen.

Hvis man kommer i tanke om, man vil benytte lejligheden til at udforske Herning og omegn, kan man leje cykler på dags- og ugebasis i The Village. 

De forskellige campingområder omfatter Teltlejr, ‘Få et telt’ lejer for 2 eller 4 personer, Caravan Camp, Isabella Villa Camp, Family Camp & ‘Campotel’ Camp.

Læs mere og bestil her

/Herning2022

Husk du også kan live streame CDI og CSI klasserne, fede side events og Riders Corner live studiet hos ZibrasportEquest! Se det foreløbige streaming program her.