Skip to main content

Cathrine Dufour medbringer Vamos Amigos til World Cup

Danmarks pt. bedste dressurrytter Cathrine Dufour medbringer ikke kun Bohemian til det store stævne på Vilhelmsborg. Også den kun otteårige Vamos Amigos skal med – og det bliver dermed dens internationale GP-debut mod nogle stærke konkurrenter.
| admin

World Cup-stævnet på Vilhelmsborg byder ikke kun på spændende springning og netop World Cup-dressur. Der vil også være blive afviklet en CDI3*, og startlisten lover ridning i højeste klasse.

Forleden afslørede Cathrine Dufour, der stiller til start på Bohemian i CDI-W, at hun medbringer den kun otteårige Vamos Amigos i den trestjernede turnering.

Vamos Amigos gør Bohemian selskab til World Cup-stævnet på Vilhelmsborg. Han skal gå CDI3*, og jeg kan slet ikke vente med at vise ham frem i hans første internationale Grand Prix.

Cathrine Dufour

Se interviewet fra DM, hvor Cathrine havde netop Vamos Amigos med:

Se med på Zibrasport Equest

Vi streamer Nordvest Box Cup, CSI2* springning, CDI3*dressur og FEI World Cup Grand Prix (World Cup Kür kan ses på FEI TV.)

Se hele programmet her

Udover Cathrine Dufour og Vamos Amigos kan du glæde dig til flere spændende ekvipager:

Anna Zibrandtsen og Detroit, Anna Kasprzak og Fuhur og Helen Langehanenberg på Straight Horse Ascenzione er bare et lille udvalg.

Se hele startlisten for CDI3*