Skip to main content

Marshall-Bell solgt til østrigsk U25-rytter

Daniel Bachmann Andersen har mistet sin potentielle VM-hest, Marshall-Bell. Hesten er nu solgt ud af landet til den østrigske U25-rytter Nicola Ahorner, der kan glæde sig over hun får et fantastisk velgående og veluddannet hest i sin stald.
| admin

10-årige Marshall-Bell (Don Romantic/Michellino) har over længere tid dannet par med Daniel Bachmann Andersen, og sammen har de høstet stor international anerkendelse, senest med flotte placeringer ved det prestigefyldte Horses & Dreams i Tyskland med bl.a. en 3. plads i küren til over 80%. Vivi Vang-Lauridsen og Christian Vang-Lauridsen ejere af CVL Horses, der ejer Marshall-Bell, tilbød Helgstrand medejerskab af den succesfulde hest, der nu kan se en fremtid i møde med den dygtige U25-rytter, østrigske Nicola Ahorner.

”Daniel er en fantastisk rytter, der har uddannet et stort antal heste til den svære Grand Prix. Både Christian og Daniel har gjort et fænomenalt arbejde, og vi er sikre på, at Marshall-Bell med sin erfaring kan hjælpe Nicola videre i sin ridekarriere og ikke mindst give hende en god start på de internationale baner. Det er jo vores mission at hjælpe nye talenter på vej med gode heste, og det er bare fantastisk, når det hele går op i en højere enhed,” fortæller Andreas Helgstrand.

Daniel Bachmann Andersen og Marshall-Bell. Foto: Zibrasport Equest

Nicola Ahorner er en succesfuld U25-rytter, der har haft en storslået karriere på pony. Hun er desuden et velkendt ansigt hos Helgstrand, da hun har købt flere heste her, herunder Foco Loco W, som Helgstrands rytter, Anne-Mette Strandby Hansen vandt EM og DM på for U25, Ludwig der Sonnenkönig, som tidligere Helgstrand-rytter, Victoria Vallentin opnåede stor succes med og ikke mindst Belstaff, som Helgstrands rytter, Betina Jæger, havde med til VM i Tryon.

En hest med en fantastisk personlighed og enormt potentiale

Vivi og Christian Vang-Lauridsen driver til dagligt CVL Horses ved Græsted og købte Marshall-Bell, da han var ganske ung. De har selv stået for uddannelsen af hesten, inden samarbejdet med Daniel blev indledt mhp. salg. Sammen har Daniel og Marshall-Bell deltaget ved DM, EM og var også en lovende kombination til det forestående VM i Herning, foruden flere nationale og internationale sejre.

Jeg er Vivi og Christian enormt taknemmelig for, at jeg måtte dele så mange fantastiske stunder og få så mange oplevelser sammen med ham.

Daniel Bachmann Andersen

”Han er bare en ener! Det kunne man fristes til at sige om alle sine heste, men der er bare nogle heste, der gør et særligt indtryk på en. Og Marshall-Bell har bare så meget personlighed. Han er en hest, der vil gå hele vejen for sin rytter – og det har ført os rigtig langt. Han er for mig at se det perfekte match til Nicola, fordi han er så øvelsesstærk og rummer samtidig så meget kapacitet, at han kan hjælpe hende på vej i sporten, udtaler Daniel Bachmann Andersen.

”Det har været et fantastisk samarbejde med Daniel, der har formået at præsentere Marshall-Bell på bedste vis og sikret ham erfaring på internationalt niveau. Og med hjælp fra Helgstrand og deres brede kontaktflade har vi fundet et godt match med Nicola, hvor vi glæder os til at følge dem på deres vej i sporten,” fortæller Christian Vang-Lauridsen.

Kilde: pressemeddelelse