Skip to main content

Cathrine Dufour nu på ranglistens 3. plads

Den seneste status på verdensranglisten i dressur gældende til udgangen af december 2021 har fortsat to danske ryttere i top ti – Cathrine Dufour og Carina Cassøe Krüth.
| admin

Der er ingen ændringer på førstepladsen i den seneste verdensrangliste i dressur, tyske Jessica von Bredow-Werndl indtager fortsat førerpositionen med OL og EM-guldvinderen TSF Dalera BB. Ændringen i toppen finder vi, desværre på andenpladsen, idet danske Cathrine Dufour har måttet overlade den placering til Charlotte Dujardin med Gio. Hun er rykket en plads op med OL-hesten Gio, der nu er ejet af Annabella Pidgley. Dujardin fik lov til en sidste start på Gio ved London International Horseshow i december, hvor hun sejrede markant i FEI World Cup kür.

Carina Cassøe Krüth ligger uforandret på 6. pladsen med Heiline’s Danciera. Tyske Isabell Werth, som ellers har ligget på førstepladsen adskillige gange og i længere perioder har tre heste i top ti. Hendes bedste placeringer en 4. plads med Weihegold OLD.

Holland har to ryttere i top ti, parret Edward Gal (Glock’s Total US) og Hans Peter Minderhoud (Glock’s Dream Boy N.O.P. på hhv. 5. og 10. pladsen. Storbritannien har endnu en rytter i top ti, Charlotte Fry med Everdale på 9. pladsen.

Nanna Skodborg Merrald har to heste i top 25: Blue Hors Zack (21) og Atterupgaards Orthilia (25), og så ligger Daniel Bachmann Andersen og Marshall-Bell på plads 27.

Se hele ranglisten HER