Skip to main content

Hoste holder Daniel hjemme fra Herning

Zippo har udviklet sig med stormskridt de seneste måneder, og Daniel havde virkelig set frem til at vise hesten for publikum og dommere i Herning.
| Louise Woss Sigerslev

Daniel Bachmann Andersen var med på det guldvindende danske hold ved VM i Herning i 2022 med Marshall-Bell. I sommer var han på EM-bronzeholdet med Vayron, og ved Falsterbo Horse Show i juli vandt det danske hold Nations Cup konkurrencen og Daniel havde Zippo M.I. e. Blue Hors Zack/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Steen Bo Larsen) som partner. Det var netop Zippo M.I. som var udset til at være Daniels hest i Herning. Zippo har udviklet sig med stormskridt de seneste måneder, og Daniel havde virkelig set frem til at vise hesten for publikum og dommere i Herning.

læs også: Topsport og et stort farvel venter ved World Cup Herning

– Da jeg red ham i onsdags kom han med et enkelt host, fortæller Daniel, men Zippo virkede frisk, desværre hostede Zippo mere torsdag, og derfor besluttede Daniel sig for ikke at ride i Herning. Dårlig timing, erkender han, men sådan er det med heste.

Hans EM-partner Vayron er i fuld træning, men alligevel ikke klar til at gå ind i Herning, med så kort varsel. Daniel vil gerne have bedre tid til forberedelse end blot en enkelt dag, erkender han.

Han ærgrer sig naturligvis over ikke at ride i Herning, og ride World Cup på dansk grund for det entusiastiske danske publikum, men hestens velbefindende kommer først.

Se startlisten for FEI Dressage World Cup presented by Blue Hors

Kilde: World Cup Herning