Skip to main content

Verdens bedste par splittes

Den pt. højest rangerende ekvipage på FEIs verdensrangliste, Caracole de la Roque og Julien Epaillard bliver nu splittet ad, da hesten er solgt til USA
| admin

Det er slutningen på en fantastisk historie, Caracole de la Roque (Zandor Z x Kannan x Quick Star) forlader Julien Epaillard og flyver til USA, hvor den 11-årige hoppe nu skal i stald hos Karl Cook.

I 2022 jagtede Julien Epaillard og Caracole de la Roque en plads på det franske landshold til VM i Herning. Det lykkedes, det franske hold blev nr. 6, men Julien Epaillard sejrede i tidsspringningen og holdt placeringen i den første af to ridt i holdkonkurrencen. Herefter fik de 8 fejl i den afgørende holdspringning, og Epaillard trak sig fra den individuelle konkurrence.

De kom stærkt tilbage og vandt Global Tour-etapen i Rom. Parret vandt derefter Opglabbeeks 4* Grand Prix og gav derefter Frankrig mulighed for at blive nummer to i Nations Cup-finalen i Barcelona. Parret gennemførte derefter en utrolig serie ved at vinde de tre store stævner: CSI4* i Saint Lô, Grand Prix og World Cup-kvalifikationen i Lyon og Madrid! Desværre blev det deres sidste konkurrence. Det er den belgiske hestehandler François Mathy som står bag salget til USA.

Verdensranglisten pr. ekvipage

Kilde: Sohorse.eu