Skip to main content

De danske pararyttere er klar til VM!    

Guldvinderparret fra PL i Tokyo, Tobias Thorning Jørgensen og Jolene Hill, viste storform i paraklassen ved Jysk Rideuge.
| admin

Søndag blev der afviklet kvalifikation af Para Cup på Silkeborg Rideklubs nyindviede dressuranlæg, og her pudsede to ryttere fra det danske landshold + reserverne formen af, inden det går løs i Herning ved VM.

Tobias T Jørgensen vandt dagens klasse med 80,5 % Karla Dyhm-Junge blev nr 2 med 76,6 % foran medaljetager fra Tokyo Ann Cathrin Lübbe fra Norge.

Til start var også reserverne til VM Line Munk Madsen og Renee Igelski, som leverede solide ridt til henholdsvis 70,89% og 72,5 % .

Generelt blev der vist højt niveau i det store felt af 21 ryttere. De 10 højest placerede var alle over 70 %, hvilket vidner om, at der virkelig er en stor gruppe af pararyttere i Danmark, der bejler til de eftertragtede landsholdspladser.

Se hele resultatet her

VM i Herning på Zibrasport Equest

Husk at du kan følge med fra VM i Herning på Zibrasport Equest. Vi streamer alle ‘ikke VM-klasser’ (CDI og CSI), ligesom vi viser nogle side-events og er klar med indslag, interviews og studie fra det store event i august.
Se meget mere her

Herning 2022