Skip to main content

Det svenske OL-dressurhold er sat

Det danske team er på plads. Det tyske ligeså, og nu har Sverige også bestemt, hvilke dressurryttere, de sender til Tokyo.
| admin

Patrik Kittel, Therese Nilshagen, Juliette Ramel og Antonia Ramel er de fire dressurryttere, der drager til OL for Sverige.

“Jeg glæder mig meget til at rejse til Tokyo med disse fire erfarne ryttere. De har alle vist verdensklasse-ridning, og ved, hvad der står på spil,” siger holdleder Bo Jenå.

OL i Tokyo bliver For Patrik Kittels fjerde. Men for hesten Well Done de la Roche venter der en OL-debut. Hesten er pt i sit livs form med fire lige sejre i de sidste fire internationale starter.

Læs mere om danskerne og svenskernes seneste interne konkurrence

Søstrene Juliette og Antonia Ramel på hestene Buriel K.H. og Brother de Jeu har også redet succeser hjem for nylig. De var en del af det vindende Nations Cup-hold sammen med Kittel i franske Compiègne.

Therese Nilshagen og Dante Weltino OLD har en sejr og yderligere to placeringer i deres seneste fire starter.

Se også interview med Patrik Kittel

“Formen er virkelig i topklasse. Vi kommer fra den seneste firestjernede konkurrence i Le Mans med svensk på plavering 1-2-3, jeg ved ikke, om det nogensinde er sket før,” siger Bo Jenå.

Kilde: ridsport.se